Rondleiding rosse buurt met gids, de bekende Wallen Tour Amsterdam!

De Rosse buurt wie kent hem niet?! De Rosse Buurt, ook wel de Wallen, is de bekendste buurt van Amsterdam en misschien wel van heel Nederland. Bij de Rosse Buurt denkt iedereen meteen aan schaars geklede vrouwen met hun kleine peeskamertjes, maar de Rosse buurt is meer dan alleen schaars geklede vrouwen. Het is tevens het oudste gedeelte van de stad. Met de Oude Kerk als middelpunt en de Warmoesstraat en de Zeedijk eromheen. In deze tour gaat u op stap met een van onze gidsen die u alles zal vertellen over deze bekendste buurt van Amsterdam!

U spreekt op een centraal punt af met één van onze gidsen, waarna u vervolgens richting de Zeedijk vertrekt. De tour bevat tevens een pauze in een Amsterdams café. Tijdens de tocht komt u o.a. langs Chinatown, de rode lampjes, de Bananenbar, Casa Rosso en de smalste en roodste steeg van Amsterdam. De bekende Redlight District Tour! Verder mag u uw eigen starttijd bepalen!

Leuk om te boeken als vrijgezellenfeest op de wallen, origineel bedrijfsuitje of groepsuitje!

Startlocatie is het centrum, nabij het Centraal Station! Ook in andere talen te boeken zoals Spaans, Frans, Italiaans, Engels, Duits! Een unieke Wallen Rondleiding!

Prijs: € 12,50 p.p. (incl. BTW)
Tijdsduur: 2 uur (incl. pauze)
Minimaal aantal personen: 8

Bel ons op 020-7708953

RESERVEER ONLINE

KLIK HIER VOOR MEER RONDLEIDINGEN IN AMSTERDAM

Of bekijk onze Wallen Speurtocht

Varen door de Rosse Buurt? U kunt u bij ons ook een boot huren Amsterdam