Top

Fotoshoot achter het Rode Raam

€ 25

p.p. incl. BTW

Wie zegt dat een verkleedpartijtje voor volwassenen niet meer geoorloofd is? Wij vinden van wel! Voor een speciaal vriendinnenweekend of misschien wel het vrijgezellenfeest van je zus of beste vriendin mag je best een beetje uitpakken. Ga even los achter ons rode raam in Amsterdam tijdens een echte fotoshoot!

Professionele fotograaf, locatie, kleding en attributen, foto’s ontvangen jullie achteraf per mail, nabij het Centraal Station
Al vanaf 25,00 euro te boeken, grotere groep = korting
Tijdsduur bedraagt 1 uur

Ga los in de Rosse Buurt van Amsterdam
We hebben het hier natuurlijk over onze hilarische fotoshoot achter het rode raam op de Wallen! Een ware fotosessie, helemaal in Rosse buurt stijl. Daar heb je natuurlijk een bijpassende outfit voor nodig. Donkerrood velours, paars satijn en zwarte veren… een echte dame deinst er niet voor terug! Maak het af met een bijpassende pruik en accessoires. Het enige wat wij van jou vragen is een eigen paar kousen (panty) vanwege hygiënische redenen.

Verleid de camera…
Een speelse blik, een been in de lucht, speel met de camera! Onze professionele fotograaf zorgt vervolgens voor kwalitatieve en professionele foto’s. Groepsfoto’s of individuele portretten behoren tot de mogelijkheden. Het is jullie dag!

Een hilarische middag met een prachtig resultaat!
Natuurlijk wordt er op zo’n dag vooral veel gelachen, maar het levert ook nog eens prachtige foto’s op! Deze krijg je overigens állemaal digitaal toegestuurd (via WeTransfer). Bovendien ga je naar huis met een aantal topfoto’s, afgedrukt en wel! Leuk om te combineren met onze Wallen Tour in Amsterdam.

 Bekijk meer in de categorie:
1

Locatie van dit personeelsuitje/bedrijfsuitje

Schrijf een review